LID WORDEN?

WORD LID VAN POPKOOR AMEEZING

Wanneer je interesse hebt om lid te worden van Ameezing mag je 2 lessen sfeer komen proeven en/of meedoen. Na een kennismakingsgesprek kijken we of er een wederzijdse klik is en in welke stemgroep je het beste kan gaan zingen. Besluit je vervolgens om lid te worden dan zal onze dirigent een eenvoudige stemtest afnemen alvorens je het materiaal krijgt opgestuurd. Affiniteit met zingen/muziek is belangrijk maar actieve ervaring met zingen in een ander koor is niet noodzakelijk. Wel valt keer op keer op dat instromen in Ameezing beter verloopt wanneer enige zangervaring aanwezig is.

HOE WERKT AMEEZING?

Ameezing zingt in drie groepen. De alten, de mezzosopranen en de sopranen. Zangpartijen worden op maat ingezongen voor iedere stemgroep. Dit versturen we via we transfer of de mail. Het is dus belangrijk dat je handig bent met, of basiskennis hebt van een computer. Wij zingen niet met bladmuziek.

LEEFTIJD?

We houden een leeftijdsgrens aan van 65 jaar. Ben je kwiek, leer je teksten makkelijk uit ’t hoofd en ben je een dame of heer met een wervelende en positieve uitstraling, dan pas je bij Ameezing. Tijdens concerten zingen we alle nummers uit het hoofd en we zijn een actieve, niet zittende groep.

KOSTEN?

Een seizoen Ameezing bestaat uit 30 kooravonden. Normaliter is dit verdeeld in 2 x 15 avonden. De kosten voor 15 kooravonden zijn € 162,50. Je mag na 15 lessen, een maand van te voren je lidmaatschap opzeggen. 

MELD JE VANDAAG NOG AAN!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We kijken er naar uit om je als nieuw koorlid te mogen begroeten!

1 + 10 =