Over Ameezing

 

AMEEZING..

Is een popkoor bestaande uit 34 enthousiaste zangfanaten. In 2008 is Ameezing opgericht door CurzusEnzo met als doel het creëren van een gezellig wijkkoor. Het koor kreeg de naam Popkoor Nes maar in 2013 werd het tijd voor een nieuwe stap. Popkoor Nes ging zelfstandig verder en de naam veranderde in Popkoor Ameezing. Nu, bijna 15 jaar later is Ameezing nog steeds ‘on the move’ en uitgegroeid tot een bevlogen groep zangliefhebbers die iedere week weer samenkomen om hun passie voor muziek en zingen te delen.

 

WANT..

Een avond Ameezing is een perfecte combinatie van lekker zingen en gezelligheid. Het repertoire bestaat uit pop-, gospel- en soul klassiekers met een vleugje NL pop. En, in de loop der jaren hebben we zoveel verschillende projecten met elkaar ondernomen. De sfeer bij concerten is altijd heel gezellig, en bovendien werkt het motiverend om tijdens repetitie’s naar een leuk concert toe te werken. Verschillende thema’s hebben de revue gepasseerd. Kerstconcerten, Valentijnsconcerten, het Hollandse nieuwe concert, een 70/80 Soulconcert en natuurlijk ons 10 jarig jubileum ‘Ameezing on TOP’ was een absoluut hoogtepunt!

OP DIT MOMENT..

Zijn we aan het werk voor ons nieuwe concert genaamd ‘Seasons of Love’ op 8 oktober a.s. Ook gaan we in November, na 3 jaar weer ons Ameezing zangweekend vieren, yeah!

Daarnaast zingen we sinds dit seizoen op een nieuwe locatie namelijk in dorpshuis Swanla waar we iedere donderdagavond repeteren in de theaterzaal van 20.15 uur tot 22.15 uur.

MAAR..

De corona crisis heeft Ameezing zeker doen schudden op haar grondvesten. Zeer gewaardeerde Ameezingers zijn helaas door omstandigheden gestopt. De afgelopen weken hebben leuke nieuwe leden zich al aangemeld en daarmee zijn we begonnen met de heropbouw van onze groep.

Dus.. ben jij ook op zoek naar een gezellig en swingend en goed zingend popkoor? Dan komen we graag met jou in contact. Je bent van harte uitgenodigd een avond te komen sfeer proeven, stuur gerust een bericht!

WORD JIJ ONS NIEUWE KOORLID?

MELD JE VANDAAG NOG AAN!