Over Ameezing

 

AMEEZING..

Is een popkoor bestaande uit 35 enthousiaste zangfanaten. In 2008 is Ameezing opgericht door CurzusEnzo met als doel het creëren van een gezellig wijkkoor. Het koor kreeg de naam Popkoor Nes maar in 2013 werd het tijd voor een nieuwe stap. Popkoor Nes ging zelfstandig verder en de naam veranderde in Popkoor Ameezing. Nu, bijna 15 jaar later is Ameezing nog steeds ‘on the move’ en uitgegroeid tot een bevlogen groep zangliefhebbers die iedere week weer samenkomen om hun passie voor muziek en zingen te delen.

 

WANT..

Een avond Ameezing is een perfecte combinatie van lekker zingen en gezelligheid. Het repertoire bestaat uit pop-, gospel- en soul klassiekers met een vleugje NL pop. En, in de loop der jaren hebben we zoveel verschillende projecten met elkaar ondernomen. De sfeer bij concerten is altijd heel gezellig, en bovendien werkt het motiverend om tijdens repetitie’s naar een leuk concert toe te werken. Verschillende thema’s hebben de revue gepasseerd. Kerstconcerten, Valentijnsconcerten, het Hollandse nieuwe concert, een 70/80 Soulconcert en natuurlijk ons 10 jarig jubileum ‘Ameezing on TOP’ was een absoluut hoogtepunt!

OP DIT MOMENT..

Zijn we druk met de voorbereidingen voor ons Ameezing on Top Concert – part 2. Dit concert vind plaats op zondagmiddag 24 maart 2024 en het zal weer één groots Ameezing feest worden! Lees meer hierover verder op de site..

 

MAAR..

Ameezing is altijd op zoek naar nieuwe en gemotiveerde zangliefhebbers. Dus.. ben jij op zoek naar een gezellig, swingend en goed zingend popkoor? Dan komen we graag met jou in contact. Je bent van harte uitgenodigd een aantal avonden te komen sfeer proeven, stuur gerust een bericht! Wij zingen in sessies van 15 lessen en de kosten hiervoor zijn € 162,50. In de vakantie’s zingen wij niet. Meer info over onze groep is te vinden onder de button ‘word lid!’.

WORD JIJ ONS NIEUWE KOORLID?

MELD JE VANDAAG NOG AAN!